Liftbescherming

Voor het beschermen van de liftcabine heeft liftbescherming.nl speciale panelen ontworpen die op een eenvoudige wijze door een enkel persoon, binnen enkele minuten, gemonteerd en gedemonteerd kunnen worden. Deze panelen zijn gemaakt van een kwalitatief sterk doek waarop houten panelen zijn bevestigd. Op deze wijze wordt de liftcabine optimaal beschermd en blijft de uitstraling van de liftcabine behouden. Afhankelijk van het type liftbekleding wordt de juiste bevestigingsmethode gekozen. Dit kan zijn door middel van magneetstrippen, zuignappen en schroefkoppen.

Omdat elke lift zijn eigen afmetingen heeft, wordt iedere lift ingemeten, waarna de panelen voor iedere lift met de hand worden gemaakt. De afmetingen van de liftcabine bepaald het aantal panelen. Voor het drukknoppenpaneel wordt een uitsparing gemaakt. Indien er in de lift leuningen en/of bankjes aanwezig zijn, kan hier rekening mee worden gehouden.

De doeken en panelen zijn in verschillende kleuren leverbaar. De panelen zijn eenvoudig te demonteren en op te rollen, waarna ze in een kleine ruimte kunnen worden opgeborgen.

Top